perjantai 8. huhtikuuta 2011

Hiusten sävytystä

En tiedä onko muilla tätä ongelmaa, mutta punertavat hiukseni haalistuvat todella nopeasti. Värjään hiukseni noin 1,5 kuukauden välein kestovärillä, peittääkseni tyvikasvun, mutta myös pitääkseni hiukset haluamani värisinä. Usein kuitenkin kestoväri on haalistunut hiuksistani jo ennen kuin tyvikasvua on edes tullut näkyviin. Jos haluan, että hiukseni näyttävät hyviltä joudun usein kestovärjäyksien välissä käyttämään jotain sävytettä.

Tällä kertaa kokeilin Garnierin HerbaShine sävytettä, jonka löysin Sokoksen ale-korista. Väri oli helppo levittää ja se vaikutti nopeasti (n. 10 minuutissa ohjeen mukaan). Sokoksella myytävät sävytemerkit vaihtelevat usein, joten ostamani sävyte on ehkä poistuva tuote.

Pidin väriä ehkä hieman liian kauan päässäni, sillä sävystä tuli tummempi kuin olin ajatellut. Se ei kuitenkaan haittaa, koska todennäköisesti väri haalistuu hiuksistani parissa viikossa. Olin erittäin tyytyväinen kuitenkin värjäystulokseen ja kiiltoon, jonka se jätti hiuksiini.









(vasemmalla hiusten väri ennen
sävytystä ja oikealla sen jälkeen)




1 kommentti:

  1. Hellou :) En tiiä ootko kuullut, mutta IDhairilla on sävytehoitoaineita punasävyisillekin hiuksille! Käytetään kuin normaalia hoitoainetta, mutta annetaan olla hieman pidempään tukassa. Aine on muuten tosi riittoisaakin. Itsellä kun oli joku aika sitten punaiset hiukset, tykkäsin käyttää tuota aina värjäysten välillä. :)

    http://hairium.com/webshop/product_catalog.php?c=53

    Ps. tykkään sun molemmista blogeista! :) Opiskelen itse juuri maskeeraajaksi.

    VastaaPoista